Vervolg voorpagina

Het openluchtconcert in de sfeervolle tuin van het historische Weeshuis aan het Weezenland 16 in Monnickendam is op woensdag 26 juni van 20.00-22.00 uur. Er zijn beperkt banken en stoelen beschikbaar; het publiek wordt verzocht zelf een (klap)stoel mee te nemen. Wel even inschikken zodat iedereen een goed plekje heeft!

Klapstoelenconcert Waterland

Openluchtconcert

Op de Fluwelen Burgwal is ook ruim plaats en goed zicht op het podium. De toegang is gratis, er zijn collectebussen voor een vrijwillige bijdrage. Tijdens de pauze van circa 15 minuten is er gelegenheid een drankje te kopen bij het Weeshuis.

Ondersteuning

Ondersteuning wordt verleend door het Weeshuis Monnickendam, Van Geemen, Rabobank, 2-Tone Allround Computer Services en Buurtvereniging Pitto. Het concert wordt door Omroep Pim ook live uitgezonden. Het belooft weer een bijzondere avond te worden in de sfeervolle entourage van het Weeshuis en de Weeshuistuin. Bij slecht weer wordt het concert in het Weeshuis gehouden.

Uit de Kunst Waterland

Stichting Uit de Kunst Waterland is een overkoepelend orgaan waar meerdere culturele werkgroepen bij zijn aangesloten, zoals Meezingkoor Waterland, Kunst Kijken Monnickendam, Middeleeuws Genootschap Monnickendam en Lokale Talent.

De doelstelling van de stichting is met name het initiƫren en organiseren van culturele activiteiten in de gemeente Waterland.