Startersevenement in BurgGolf

REGIO - Op maandag 8 april vanaf 19.30 uur is het Startersevenement Waterland in BurgGolf (Golfresort De Purmer) aan de Westerweg 60 in Purmerend.

"Starten doe je niet alleen", vertelt Eric Zwart, directievoorzitter Rabobank Waterland en Omstreken. "Op deze manier helpen we ondernemers graag nog sterker van start te gaan."

Vele ondernemers zitten met vragen over hun administratie, belastingvoordelen of marketing. Niels Krommenhoek, Adviseur Economie Gemeente Purmerend: "Wil je (meer) klanten trekken met je website? Weet je niet goed hoe jouw klanten 'ja' gaan zeggen tegen het bedrag dat je echt waard bent? Of worstel je met je positionering? Je kunt tijdens het Startersevenement Waterland twee workshops volgen en kiest er per ronde één die past bij de fase van je ondernemerschap."

Workshops

Er zijn diverse workshops. "Omdat we weten dat ondernemers het liefst leren van andere ondernemers, kun je tijdens het netwerkcafé in contact komen met hen", aldus Krommenhoek.

Het evenement is speciaal bedoeld voor ondernemers die tot en met drie jaar bezig zijn en die hun kennis willen verrijken. De toegang is gratis. Aanmelden kan via https://www.startersloket.nl/waterland/agenda/startersevenement-waterland-08-04-2019/

Partijen

Het Startersevenement Waterland is een samenwerking van de gemeenten Purmerend, Beemster, Waterland, Landsmeer, Edam-Volendam, Beemster Ondernemer, PRO, BVL Landsmeer, Startersloket en Rabobank.