Tuincentrum Overvecht Beemster geeft een Tuinfeest en legt ouderen in de watten.
Tuincentrum Overvecht Beemster geeft een Tuinfeest en legt ouderen in de watten. (Foto: Aangeleverd)

Overvecht gaat voor het goede doel

ZUIDOOSTBEEMSTER - Tuincentrum Overvecht in de Beemster verzorgt zondag 24 maart tussen 10.00 en 17.00 uur Het Tuinfeest. Tijdens deze braderie is iedereen welkom, maar (eenzame/aan huis gebonden) ouderen worden als 'special guest' in het zonnetje gezet. Zij zijn via Stichting WonenPlus persoonlijk uitgenodigd voor een gratis dag vol muziek, spel, workshops, lekker eten en leuke cadeaus.

Het Tuinfeest wordt georganiseerd door De GOLINTL Foundation in samenwerking met het regionale onderwijs en bedrijfsleven. Zij willen eenzame/aan huis gebonden ouderen graag verwennen met een leuke dag.

Het Tuinfeest is een gezellige braderie met muziek, lekker eten, de workshop voorjaarsstukje maken met leerlingen van het Clusius College en spellen zoals jeu de boules, bingo met leuke prijzen en Oud-Hollandse spellen. Voor de uitgenodigde ouderen is deelname aan alle activiteiten gratis, andere bezoekers betalen een klein bedrag bestemd voor het goede doel.

Ook leerlingen van de Lourdes school, De Bloeiende Perelaar en 't Carrousel helpen mee. Zij hebben plantjes gekweekt en potten gemaakt en versierd als cadeautje voor de ouderen.

Het Tuinfeest is voor jong en oud, dus ook voor kinderen is er van alles te beleven. Van een stormbaan en kinderboerderij tot springkussen, schminken en nog veel meer. Er zijn foodtrucks, kramen met streekproducten. Edith van Walsum signeert haar nieuwe boek 'Onzichtbaar' over de vriendschap tussen een oudere man en een jong meisje.

Kom naar Overvecht in Zuidoostbeemster en steun het goede doel: twintig procent van de weekendomzet gaat naar nieuwe events i.s.m. de GOLINTL Foundation. Meer informatie: www.tuinfeestovervecht.nl

Tuincentrum Overvecht Beemster geeft een Tuinfeest. Ouderen worden speciaal in de watten gelegd.