ViaViela is hard op zoek naar nieuwe gastouders in Beemster.
ViaViela is hard op zoek naar nieuwe gastouders in Beemster. (Foto: aangeleverd)

Informatie gastouderbureau ViaViela

PURMEREND - Op donderdag 11 april organiseert ViaViela Purmerend van 20.00 tot 21.30 uur een informatiebijeenkomst voor (potentiële) gastouders in Buurthuis Zuidoost, gevestigd aan Middenpad 2 in Zuidoostbeemster.

Beemster is een groeiende gemeente met veel jonge gezinnen. Brenda Bloothoofd, consulente van Gastouderbureau ViaViela Purmerend, ziet een grote toename in de vraag naar kinderopvang.

"Helaas is op dit moment het aanbod van kinderdagverblijven en gastouders niet voldoende om aan deze vraag te kunnen voldoen", vertelt zij.

Nieuwe gastouders

Daarom is ViaViela hard op zoek naar nieuwe gastouders in de Beemster! Als gastouder vang je maximaal zes kinderen op, in je eigen huis of in het huis van de vraagouder (de zogeheten nanny-opvang).

Je werkt heel zelfstandig, bepaalt je eigen uurtarief, werktijden en de indeling van je opvanglocatie. Het gastouderbureau begeleidt je hierbij.

Hebben kinderen een speciaal plekje in jouw hart en wil jij een carrière waarin zij de hoofdrol spelen? Loop dan gerust even binnen tussen 20.00 uur en 21.30 uur.

Brenda Bloothoofd zal je dan, samen met twee gastouders werkzaam in de Beemster, alles vertellen over wat werken als gastouder bij ViaViela inhoudt.

Meer informatie

Wil je nu alvast meer weten? Neem dan contact op met Brenda Bloothoofd op 06 14 54 68 07 of stuur een e-mail naar purmerend@viaviela.nl