De titel staat nu al vast voor Sandow. Met staand van links naar rechts Agop Topal (lijnrechter) Mario Schep (coach), Dylandro Panka, Dennis Pals, Donny Gerver, Vincenzo Scheo en Kees Pals (teammanager). Gehurkt, eveneens v.l.n.t. Erik de Koekkoek, Rowin Mol, Dylano Schep, Dennis Jansen en Laurens D
De titel staat nu al vast voor Sandow. Met staand van links naar rechts Agop Topal (lijnrechter) Mario Schep (coach), Dylandro Panka, Dennis Pals, Donny Gerver, Vincenzo Scheo en Kees Pals (teammanager). Gehurkt, eveneens v.l.n.t. Erik de Koekkoek, Rowin Mol, Dylano Schep, Dennis Jansen en Laurens D (Foto: aangeleverd)

Sandow officieus kampioen

PURMEREND - ZVVO Sandow heeft het kampioenschap binnen handbereik. Het 1e team is officieus kampioen van de eerste klasse geworden en speelt volgend seizoen in de hoofdklasse.

Komende vrijdag kan de kroon officieel op het werk, als de nummer twee Parkstad op bezoek komt in De Beuk. Het doelsaldo van Sandow is echter zoveel beter dat de titel nu al vast staat. De bezoekers moeten met 60 goals verschil winnen; een utopie.

De Purmerendse formatie kwam na een enerverend en vooral spannend duel bij Real Sranang niet verder dan een 4-4 gelijkspel, maar concurrent Parkstad verloor afgelopen weekend in de eigen zaal verrassend met 4-5 van Schollevers.

Feest na afloop

Aanstaande vrijdag wordt het kampioensfeest in De Beuk gevierd met een DJ en een zanger na afloop. Voor die wedstrijd gaat de selectie ter voorbereiding gezamenlijk steengrillen bij hoofdsponsor de Bowling om in de juiste stemming te komen.