De wandeltocht met een gids is erg geschikt voor gezinnen.
De wandeltocht met een gids is erg geschikt voor gezinnen. Foto: rodi.nl

Wandelend Hoofddorp ontdekken

HOOFDDORP - Ontdek Haarlemmermeer te voet tijdens 'Ontdek Hoofddorp' op zondag 29 september. Er zijn twee afstanden, die de wandelaars beide langs mooie bezienswaardigheden in de natuur brengen.

Na afloop krijgen de deelnemers koffie en gebak. Ook ontvangen zij een flesje water, appel, stempelkaart, consumptiemunt en een gadget. De routes starten en eindigen bij Zorgmanege Stal Starro aan de IJweg.

Wandeltocht 5 km

Wandel mee met de tocht van 5 km en leer van alles over het Haarlemmermeerse Bos met Polderecoloog Henk Nijenhuis. De wandeltocht van 5 km wordt 29 september twee keer aangeboden en is ook geschikt voor kinderen. De eerste ronde is om 10.00 uur, de tweede om 12.30 uur. De wandeltocht duurt ongeveer 2 uur en er is plek voor twintig wandelaars. Kosten zijn 5 euro.

Wandeltocht 12 km

Wandel mee met de 12 km tocht en ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Haarlemmermeer. De wandeltocht start tussen 9.30 en 10.00 uur. Deelnemers lopen zelfstandig met een routebeschrijving en bewegwijzering. Deelname 6 euro.

Informatie bij Oscar Soethout van Teamsportservice Haarlemmermeer: osoethout@teamsportservice.nl of 023–2055500. Inschrijven:

haarlemmermeer.inschrijventeamsportservice.nl/LeefModule/Details/3644