De politie.
De politie. (Foto: Aangeleverd)

Politieberichten Haarlemmermeer

HAARLEMMERMEER - De politieberichten van afgelopen week:

Drie woninginbraken

HAARLEMMERMEER - In de week van maandag 29 juli tot en met zondag 4 augustus hebben in Haarlemmermeer drie woninginbraken plaatsgevonden. Daarnaast werd twee keer een poging tot inbraak gedaan.

In het Leusveld in Nieuw-Vennep werd in een woning ingebroken, in Hoofddorp bezochten inbrekers een woning aan de Schinkelstraat en in Badhoevedorp was het raak in een woning aan de Dellaertlaan. De inbraken vonden voornamelijk plaats in de avonduren.

Twitter @POL_Hmeer

Drie auto's op elkaar

HOOFDDORP - Bij een ongeluk met drie auto's op de A4 bij Hoofddorp zaterdag 3 augustus is een gewonde gevallen. Het ongeluk gebeurde rond 6.30 uur. Volgens een getuige viel een van de bestuurders achter het stuur in slaap. Hij of zij zou vervolgens twee auto's hebben geraakt. Vanwege het ongeval is een aantal rijstroken voor enige tijd afgesloten geweest.

i.s.m. Mediapartner NH Nieuws

Gewonde bij ongeluk Pudonweg

SCHIPHOL-RIJK - Op de N196 tussen Schiphol-Rijk en Aalsmeer zijn vrijdag 2 augustus twee auto's op elkaar gebotst. Door de klap raakte één inzittende gewond. De voertuigen botsten op de kruising met de Pudonweg. Wat er misging, is niet duidelijk, maar één van de auto's raakte het andere voertuig in de zijkant. De ambulance heeft één inzittende met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De auto's raakten zwaar beschadigd en zijn weggesleept.

i.s.m. Mediapartner NH Nieuws

Diefstal Graftermeerstraat

HOOFDDORP - Een man heeft zich dinsdag 30 juli even na 19.00 uur schuldig gemaakt aan diefstal in de Graftermeerstraat.

Burgernet werd ingezet om de man te vinden. Politie Hoofddorp trof de man uiteindelijk niet aan, maar heeft de zaak wel in onderzoek genomen. Iets gezien? De man is rond de 50 jaar, kaal, droeg een groene korte broek, wit T-shirt met Coca Cola 86 erop en vier sterren Verder rode vlakken op de schouder. Geef jouw info door via 112.