Een Stella e-bike is voor iedereen geheel op maat te maken en af te stellen.
Een Stella e-bike is voor iedereen geheel op maat te maken en af te stellen. (Foto: Stella communicatie)

"Een Stella e-bike makes my day"

Stella, de grootste e-bikespecialist van Nederland, biedt een complete en unieke fietsbeleving voor iedereen. Stella onderscheidt zich door elektrische fietsen aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service.

Stella is meer dan een e-bike. Het is meer dan het product alleen. Het is de service, de kwaliteit en de manier van contact dat het bedrijf zo uniek maakt. Stella maakt ieders dag bijzonder. Wie op een Stella e-bike zit, haalt er meer uit, krijgt er energie van. Tijdens een werkdag, een schooldag, een oppasdag. En ook tijdens een samen-heerlijk-er-op-uit-dag.

Stella maakt met veel liefde en vakmanschap elke e-bike op maat. Geheel naar de wensen en verlangens van de klant. Haar belofte: 'Altijd de nieuwste techniek, topkwaliteit en service met een lach'. Een Stella e-bike vraagt minder inspanning, wat tot meer ontspanning leidt. Met Stella haalt een fietser werkelijk alles uit zijn e-bike. Elke dag weer.

De hele collectie Stella e-bikes is te bekijken én te testen in het E-bike Testcenter aan de Rijksstraatweg 151 in Haarlem. Want een e-bike in het echt ervaren, dat vindt Stella belangrijk. Alleen dan weet je zeker of jouw e-bike goed afgesteld is en helemaal naar jouw zin is.

De medewerkers van Stella staan zes dagen per week klaar in het Testcenter om het beste advies te geven. Kom dus langs en laat je overtuigen door het gemak van een Stella e-bike.

www.stella.nl