LingerieService Marieke Vermaas is Tri-ProVita-dealer van AnitaCare.
LingerieService Marieke Vermaas is Tri-ProVita-dealer van AnitaCare. (Foto: Aangeleverd)

LingerieService Marieke Vermaas geeft professioneel advies

HOOFDDORP - Wie een borstoperatie ondergaat, wil zo snel mogelijk het leven weer oppakken. Om ook een goed gevoel van het lichaam te krijgen, kan de juiste borstprothese en lingerie helpen. Dat kan, ook na een reconstructie, lastig zijn. De pasvorm moet perfect zijn en mag geen verschil laten zien. Bovendien is het aanmeten van een (deel)borstprothese een intiem proces waardoor een veilige omgeving en deskundig advies belangrijk zijn.

Lingerieservice Marieke Vermaas is een gecertificeerd leverancier van borstprotheses. De sfeer in de winkel is warm en vertrouwd en door Vermaas' ervaring en specialisatie geeft zij altijd professioneel advies bij het aanpassen van prothese-beha's, compressiebeha's voor na een (plastisch) chirurgische ingreep of lymf-ontlastingsbeha's ter ondersteuning van oedeemtherapie.

De lingeriecollectie bestaat uit kwaliteitsmerken in vele stijlen, van chic tot sportief, en voor verschillende momenten. Lichaamsbouw en gevoeligheid als gevolg van de medische behandelingen zijn leidend in het advies. Maar Vermaas houdt ook rekening met smaak.

LingerieService Marieke Vermaas is Tri-ProVita-dealer van AnitaCare, waarbij de borstprothese, de prothese-beha en prothese-badmode optimaal op elkaar zijn afgestemd. Haar streven is te zorgen dat haar klant een stukje zelfverzekerder de deur uitgaat.

De borstprothese valt in het basispakket van de zorgverzekering (houd rekening met het eigen risico). Soms is er vanuit het aanvullend pakket een tegemoetkoming voor postoperatieve bh's.

LingerieService Marieke Vermaas
Nieuweweg 55F Hoofddorp
023-3031290
Open: di t/m vr 10.00-18.00 en za 10.00-15.00
www.lingerieservice.nl