Dermatude Meta Therapy vertraagt het zichtbare verouderingsproces aanzienlijk.
Dermatude Meta Therapy vertraagt het zichtbare verouderingsproces aanzienlijk. (Foto: Aangeleverd)

Meta Therapy Dermatude is hét alternatief voor een facelift

HOOFDDORP - Een frissere blik, een steviger huid, strakkere contouren en een egalere huid. Wie droomt daar niet van? Hoe goed je je huid ook verzorgt, er zijn invloeden waarop je geen invloed hebt, zoals de zon, airco en ouder worden. Meta Dermatude Therapy vertraagt het zichtbare verouderingsproces aanzienlijk.

De behandeling maakt op een pijnloze manier kleine, onzichtbare gaatjes in de huid. Een geavanceerd apparaat brengt deze op de juiste huiddiepte aan. Vervolgens wordt het herstelmechanisme van de huid geactiveerd, wat collageen en elastine produceert om de microperforaties te herstellen. Doordat de huid het meeste werk doet, is het een 100 procent natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Het is pijnloos en direct na de behandeling zijn de dagelijkse bezigheden te hervatten. Een dag later kan weer make-up gedragen worden.

Specialiste Kim Kossen werkt in haar salon Be-U Huidverzorgingsstudio met Meta Therapy: "Je huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit. Fijne lijntjes en rimpels vervagen, poriën worden fijner en de algehele conditie van je huid verbetert. Je biologische klok wordt op natuurlijke wijze iets teruggedraaid. Met een frissere en jongere uitstraling als resultaat."

De behandelingen zijn voor fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen, grove poriën, hyperpigmentatie en vochtarme huid. Het is door onafhankelijke 'in vivo'-testen bewezen effectief, met direct zichtbaar resultaat, veilig, 100 procent natuurlijk, zonder risico op huidbeschadiging en een korte hersteltijd.

De Meta Dermatude Therapy behandeling ervaren? Tot 30 november is bij Be-U Huidverzorgingsstudio een kennismakingsbehandeling te boeken voor maar 95 euro.

Be-U Huidverzorgingsstudio
Van den Berghlaan 461
023-5553591
www.be-u.nl