Op de druilerige zondagmiddag doet DIOS wat het kon, maar de tegenstander is gewoon sterker. (Foto: Rowin van Diest)

Verlies voor onervaren DIOS

NIEUW VENNEP - DIOS verloor in de tweede klasse zondag 6 oktober met 1-2 van DWS. Het team van trainer Dave Lange probeerde het wel, maar kreeg te maken met een meer ervaren tegenstander.

De wedstrijd werd onder slechte omstandigheden gespeeld. De toeschouwers die de regen doorstonden, waren uit het goede supportershout gesneden. Sommigen besloten al voor het eind maar naar de kantine te gaan en dat was te begrijpen. Na precies 24 minuten werd het 0-1, dat bleef het tot de rust.

In de tweede helft bleef de thuisploeg het proberen, maar aanvallend lukte er weinig. Toen het in de 55ste minuut 0-2 werd, had zelfs de meest trouwe DIOS-fan wel door dat deze middag geen punten ging opleveren. Het enige sportieve hoogtepunt kwam 10 minuten voor tijd toen Robin van der Voort de aansluitingstreffer maakte. Verder kwam DIOS niet. DWS was gewoon sterker en dat kan gebeuren in deze sterke klasse. Maar DIOS was niet weggespeeld.

De volgende tegenstander is zondag 13 oktober Theole, een volstrekt onbekende club, een uitwedstrijd in Tiel.