ZAAI Haarlemmermeer zoekt starters voor nieuw coachtraject

HAARLEMMERMEER - ZAAI Haarlemmermeer heeft, sinds de oprichting in 2015, al 59 startende ondernemers geholpen om succesvol te ondernemen door middel van coaching, masterclasses en intervisie. Het nieuwe coachtraject van Zaai start in januari.

ZAAI Haarlemmermeer zoekt starters voor nieuw coachtraject

In 2015 nam gemeente Haarlemmermeer het initiatief om ZAAI Haarlemmermeer op te zetten. De gemeente zag het aantal Zelfstandige Professionals (ZP'ers) en startende ondernemers namelijk al jaren sterk stijgen. Maar niet iedere starter beschikt over de commerciƫle vaardigheden om zijn of haar bedrijf naamsbekendheid te geven en succesvol te maken. ZAAI helpt startende ondernemers om te groeien.

Het ZAAI-traject kent twee pijlers: groeien en verbinden. Tijdens het programma werken deelnemers aan hun zakelijke en persoonlijke groei middels coaching en masterclasses. Daarnaast worden zij, tijdens netwerkbijeenkomsten, verbonden aan lokale ondernemers.

Eerdere deelnemers hebben het ZAAI-coachtraject als zeer positief en leerzaam ervaren. Volgens hen resulteerde ZAAI in een groter netwerk, meer zichtbaarheid, grotere naamsbekendheid en meer klanten.

ZAAI is voor startende ondernemers of ZP'ers, gevestigd in Haarlemmermeer die nog niet eerder een bedrijf hebben gehad. Zij moeten 0 tot 3 jaar bezig zijn, de onderneming moet operationeel zijn en ingeschreven bij de KvK.

Het aanmeldingsformulier en informatie is te vinden op de ZAAI-website:

https://zaaihaarlemmermeer.nl/aanmelden