Schrijver Tomas Sjödin.
Schrijver Tomas Sjödin. (Foto: Aangeleverd)

Schrijver Tomas Sjödin spreekt in Meerkerk

HOOFDDORP - De Zweedse schrijver Tomas Sjödin spreekt zondag 3 november in De Meerkerk aan de Bennebroekerweg. In zijn boek 'Leven vanuit rust' schrijft hij over verantwoordelijkheid nemen voor je leven door zorg te dragen voor voldoende rust.

Zijn stelling is dat er niet alleen iets gebeurt als mensen actief zijn en een volle agenda hebben, maar dat er minstens zoveel gebeurt als men niets doet. Sommige mensen dromen dat er meer uren in een etmaal passen of hopen op onverwachte meevallers in hun agenda. Anderen worstelen met een overvol leven en een gevoel dat ze zich nooit kunnen ontspannen. Veel mensen verlangen naar rust. Is dat niet werken of is rust meer dan dat? Hoe combineren we de behoefte aan rust en alle verantwoordelijkheden, zonder dat we tekortschieten?

Naast de diensten voor volwassenen zijn er gelijktijdig X-pact-diensten voor jongeren 11-17 jaar; Meerkids kinderdiensten voor kinderen 4-11 jaar in drie leeftijdsgroepen en Meerkids baby- en peuteroppas voor kinderen tot 4 jaar. De diensten waarin Sjödin voorgaat, beginnen 9.00 en 11.00 uur.

www.meerkerk.nl