Zanggroep Musica.
Zanggroep Musica. (Foto: Aangeleverd)

Gezellige concerten voor ouderen met Zanggroep Musica

HAARLEMMERMEER - De regiozanggroep Musica is opgericht om gezellige concerten te geven voor ouderen. De groep zingt operette-melodieën en Nederlandstalige meezingnummers.

Musica presenteert haar concerten vooral in zorgcentra en bij de Zonnebloem. De komende maanden zijn er concerten in Hoofddorp, Amstelveen en Aalsmeer.

Zanggroep Musica begint op 4 september met repeteren. Uitgerust en vol nieuwe energie oefenen zij dan weer, met hun pianist, de liederen die zij tijdens hun eerste concert in woonzorgcentrum Het Hoge Heem in Uithoorn brengen. Het zorgcentrum is al jaren de thuisbasis van de zanggroep dat hier wekelijks op woensdagavond repeteert.

Tot eind december heeft Musica al vele aanvragen voor concerten in diverse zorg- en verpleeginstellingen, binnen en buiten de regio.

De zanggroep bestaat uit twintig dames en heren die met veel plezier ouderen een prettige middag of avond bezorgen. Naast solo- en koorstukken uit bekende operettes kent het programma Nederlandstalige liederen waarbij het meezingen van en door de ouderen gewaardeerd wordt. De groep presenteert zich altijd in kleurrijke Oostenrijkse kleding. Hierdoor krijgt het geheel een vrolijk karakter.

Musica staat open voor concerten in elke instelling. Wensen over data en tijden zijn altijd bespreekbaar. Info bij Kees Oskam, 06-29283733 en c.oskam33@kpnmail.nl.

www.zanggroepmusica.nl