De Intersport Twinsport Cruquius Megastore beslaat 6000m2 winkeloppervlakte.
De Intersport Twinsport Cruquius Megastore beslaat 6000m2 winkeloppervlakte. (Foto: Aangeleverd)

Boulevard Cruquius is Intersport Twinsport-megastore rijker

CRUQUIUS - Sinds oktober 2018 is de Megastore aan de boulevard in Cruquius een Intersport-winkel. Sport staat centraal, maar ook de Fashion-afdeling speelt een hele belangrijke rol in deze winkel.

Intersport Twinsport Cruquius Megastore is dé winkel voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met een ruim assortiment aan topmerken en uitstekende service- en garantievoorwaarden is deze winkel bij uitstek dé specialist in onder andere voetbal, tennis, running, fitness, wandelen, zwemmen, wintersport, indoor en hockey. Ruim 6000m2 winkeloppervlakte met de meest hoogwaardige kwaliteit sportartikelen. Daarnaast heeft deze winkel een ruim assortiment aan casual kleding van de bekende fashionlabels. De winkel in Cruquius verkoopt onder andere de modemerken: Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Superdry, Lacoste, Jack & Jones, PME Legend, Chasin, No Excess, Name It, Jacqueline de Yong, Only, Vero Moda, Esprit, Garcia, Colmar en Pieces.

Buiten dat Intersport Twinsport Cruquius Megastore een ideale ligging heeft vlakbij de N201 tussen Hoofddorp en Haarlem, is het ook nog eens een van de grootste sportwinkels in Nederland. In de buurt van de Media Markt Cruquius, Woonboulevard Cruquius en vele andere winkels is Intersport Twinsport de ideale plek om gelijk sportartikelen te shoppen. Daarnaast is deze winkel zeven dagen per week geopend. De getrainde verkopers staan je graag te woord met vakkundig en deskundig advies over alle artikelen.

Intersport Twinsport
Cruquiusplein 12, Cruquius
023-5481100
www.intersporttwinsport.nl