Een Boeing 747, een van de unieke locaties die bezocht kan worden.
Een Boeing 747, een van de unieke locaties die bezocht kan worden. (Foto: Martine Goulmy | GoulmyDesign.nl)

Open huis unieke eventlocaties H'meer

HAARLEMMERMEER – Na een succesvolle editie van het Inspiratie Event, heeft Convention Bureau Event Park Amsterdam besloten het evenement voor de tweede keer te organiseren. Op 11 en 12 november laten de deelnemende locaties van regio Haarlemmermeer zien wat zij te bieden hebben.

Het Inspiratie Event is een tweedaags evenement waarbij verschillende partnerbedrijven uit Haarlemmermeer hun deuren openen voor meeting-, congres- en eventplanners. "Wij zijn trots en blij om te horen dat de eventlocaties in Haarlemmermeer het waard zijn om ontdekt te worden", zegt Michiel Smilde van Event Park Amsterdam. Smilde is overtuigd van de kracht die de unieke locaties en / of diensten van 34 bedrijven te bieden hebben.

Een oud gemaal, een Boeing 747, een pittoreske appelboomgaard of een karakteristieke suikerfabriek zijn voorbeelden van unieke locaties. Achter alle locaties schuilt een verhaal. Daarnaast zijn de locaties totaal anders dan alles wat er in de grote stad te vinden is. "De steden worden steeds moeilijker bereikbaar en drukker. Het is daarom goed eens naar andere locaties te kijken".

Begin juni was de eerste succesvolle editie van het Inspiratie Event. "Twee uitstekend georganiseerde dagen op de countryside van Amsterdam", zegt Sigrid Scheffer van TravelMarketing die bij het evenement aanwezig was. "Ik ben blij dat ik er geweest ben. Het heeft mijn ogen nog meer doen openen voor al het moois wat Haarlemmermeer te bieden heeft."

Informatie en de locaties op 11 en 12 november: www.eventparkamsterdam.nl. Deelnemen aan het evenement, mail naar info@eventparkamsterdam.com.