Zwemmen in de open lucht.
Zwemmen in de open lucht. (Foto: Pixabay)

Uitslag Poll - Openlucht zwembad in Hoofddorp?

HOOFDDORP - Op de poll 'Moet er een buitenzwembad in Hoofddorp komen? van afgelopen week' op Facebook stemden 20 mensen.

Van hen stemden 17 mensen op 'Zwembad is welkom', de overige stemmers, 3 mensen, kozen voor 'Zwembad is overbodig'.

Reacties

Wij kregen ook een aantal reacties:

Nanny Frentzel schrijft op Facebook: "Zeker en dan liefst zoals in Aalsmeer met grote ligweides, bomen en groen. Of zoals het vroegere bad in Haarlem Schalkwijk of het oude bad in Nieuw-Vennep. Wat er nu is, is kaal en ongezellig."

Patty ten Hoope mailde: "Naar mijn idee onzin. We hebben twee fantastische recreatie plassen in Hoofddorp. Er kan beter opnieuw geïnvesteerd worden in goede anti-alg pompen in de plassen zodat er de hele zomer veilig gezwommen kan worden."

M. Neeteson mailde: "Bijna dagelijks zwem ik in de SKWA, ben dus fanatiek zwemster. Vind het een groot gemis dat hier geen buitenbad is. Voorheen zwom ik in het Spectrum en kon met dat abonnement ook buiten zwemmen in Nieuw-Vennep. Nu ben ik dus gebonden aan het binnenbad. En echt, buiten zwemmen is zoveel lekkerder dan binnen, kan ik vertellen."

Mevr. Reurts liet weten: "Er zou een buitenzwembad in Hoofddorp moeten komen. Er zullen heel veel volwassenen en kinderen gebruik van gaan maken. Er is niets lekkerder dan buiten te kunnen zwemmen in een zwembad. Ik ben voor een buitenzwembad in Hoofddorp."