Een scène uit de musical van afgelopen seizoen 'Urinetown'.
Een scène uit de musical van afgelopen seizoen 'Urinetown'. (Foto: Aangeleverd)

Laatste audities West Side Story

HOOFDDORP - De musicalproductiegroep 16 t/m 25 jaar van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer houdt vrijdag 6 september de laatste audities voor 'West Side Story'. De Broadwayklassieker wordt de opvolger van 'Urinetown', dat vorige week op de longlist werd gezet voor acht Amateur Musical Awards.

De audities voor 'West Side Story' zijn vrijdag om 18.30 uur bij Pier K op het Raadhuisplein. Onder leiding van regisseur Dennis ten Vergert ('Soldaat van Oranje'), muzikaal leider Lidwien Meeùs ('Soldaat van Oranje') en choreograaf Neil Dolan ('Wicked') doen de deelnemers een zang-, dans- en spelauditie. Klassikaal, waarbij iedereen de ruimte krijgt om zijn talent te laten zien.

De musicalproductiegroep werkt het hele seizoen aan de voorstelling en presenteert donderdag 11 en vrijdag 12 juni 2020 de eindvoorstelling in de grote zaal van De Meerse in Hoofddorp.

Opgeven of meer informatie? Bezoek www.pier-k.nl of mail naar jeugdtheaterschool@pier-k.nl. Verhinderd op 6 september, maar toch graag auditie doen, meld je dan aan en vermeldt dit bij de inschrijving.