De poster van editie 2019.
De poster van editie 2019. (Foto: Meerlive.nl)

Top Line-up voor jubilerend Meerlive

HOOFDDORP - Voor de twintigste editie heeft Meerlive de meest aansprekende Line-up uit haar historie weten te programmeren. Samen met de Meerlive Raad van Advies en de huidige sponsors is lange tijd intensief gezocht naar een echt gaaf programma. Meerlive 2019 is van donderdag 5 tot en met zondag 8 september op de bekende locatie naast het gemeentehuis, op het Raadhuisplein.

Ook dit jaar is zaterdag de enige avond waarop een bescheiden bijdrage in de toegangskosten wordt gevraagd. Daar staan optredens van onder andere Waylon, Lil Kleine en Wulf tegenover. De overige Meerlive 2019 Line-up bestaat uit Tino Martin, Van Dik Hout, Wolter Kroes, Paul Sinha, The Originals, TOF! Partyband, Vangrail, Pater Moeskroen, Yves Berendse, Quincy en Ramon Sandbergen.

Vanwege de betaalde Meerlive-avond kan de organisatie de mega-overkapping van Perfect Sky plaatsen tijdens alle dagen van Meerlive met een geweldige licht- en lasershow.

De openingstijden van Meerlive zijn als volgt:

Do 5 september: 20.00 – 0.30 uur
Vr 6 september: 20.00 – 1.00 uur
Za 7 september: 12.00 – 17.30 uur (Meerlive Young) + 20.00 – 1.00 uur (betaalde avond)
Zo 8 september: 13.00 – 19.00 uur

www.meerlive.nl

MeerLive Young

MeerLive Young is onderdeel van het MeerLive-weekend. Zaterdagmiddag 7 september treden de bandjes STUK en Childsplay en de jeugdige artiesten Thom van Riel en Nick Sijmen van 12.00 tot 17.30 uur op in het centrum van Hoofddorp. Ook klinkt muziek van DJ Kubes. Toegang tot deze middag is gratis. Line-up: De bands STUK en Childsplay en artiesten Thom van Riel, Nick Sijmen en DJ Kubes

www.young.meerlive.nl

Het logo van Meerlive.