Iedereen die wat hulp kan gebruiken bij zijn laptop, smartphone of tablet kan terecht bij De CVB.
Iedereen die wat hulp kan gebruiken bij zijn laptop, smartphone of tablet kan terecht bij De CVB. (Foto: Aangeleverd)

Computerhulp bij De CVB

NIEUW-VENNEP - Na 2 maanden vakantie opent Computer Vereniging De CVB zaterdag 7 september van 10.00 tot 14.30 uur het nieuwe computerseizoen voor wie kennis wil opdoen of ondersteuning nodig heeft bij het gebruik van computers, tablets of smartphones. De clubbijeenkomsten zijn in Het Trefpunt aan de Hoofdweg 1318 (naast De Witte Kerk).

Dit seizoen staan weer diverse activiteiten op het programma, maar heeft de inbreng van leden en bezoekers meer dan voorheen invloed op welke presentaties of workshops worden gehouden.

De maandelijkse bijeenkomsten van De CVB zijn elke eerste zaterdag van de maand. In Het Trefpunt kan gratis gebruik worden gemaakt van het draadloze netwerk. Ook is het nuttigen van een hapje of een drankje mogelijk. Om kennis te maken met De CVB kan iedereen bij de start van elk nieuw seizoen de eerste meeting gratis bezoeken

Wie dus op zoek is naar hard en/of softwareondersteuning voor een apparaat of behoefte heeft aan een cursus, kan dit aangeven bij De CVB. Voor dit seizoen zijn weer themadagen gepland met demo's en presentaties. Voor de beginnende en gevorderde senioren zijn er doordeweeks weer vrije inloopdagen. Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

http://www.decvb.nl