Samen wandelen door Nieuw-Vennep en omgeving.
Samen wandelen door Nieuw-Vennep en omgeving. Foto: rodi.nl

Samen wandelen met Philia

NIEUW-VENNEP - Na een korte zomerstop beginnen de temperaturen weer licht te dalen en wordt het dus weer goed wandelweer. Zaterdag 7 september hoopt de wandelclub van Stichting Philia op een mooi najaarszonnetje voor de eerste wandeling na de zomer. Geïnteresseerde wandelaars zijn vanaf 10.00 uur welkom bij Lunchroom de BioExpress in Tuincentrum Suidgeest.

De wandeling wordt voorafgegaan door een lekker en gezond ontbijt. De kosten hiervoor bedragen 5 euro. Aanmelden is noodzakelijk en kan via info@StichtingPhilia.nl.

Emancipatie

Sinds 2014 zet Stichting Philia zich in voor de bevordering van de emancipatie en participatie van mensen met een beperking. De ervaring van Stichting Philia is dat door het creëren van mogelijkheden tot ontplooiing en verbinding het zelfvertrouwen en het zelfbeeld in positieve zin wordt beïnvloed. Het aanbieden van mogelijkheden tot het opdoen van sociale contacten speelt een grote rol in de formule van Stichting Philia.

De beste manier om eenvoudig met anderen in contact te komen, is door samen iets te ondernemen. Het maken van een mooie wandeling is een goede manier om elkaar te leren kennen.