Nieuw seizoen Maatvast De Boskern vol activiteiten

HOOFDDORP - De Boskern seizoen 2019-2020 begint met nieuwe activiteiten en een nieuwe beheerder. Annet Kock draagt met ingang van 1 oktober het beheerdersstokje over aan Anga Veldhuizen. Vanaf 26 augustus kan iedereen kennis komen maken met Veldhuizen.

Zondag 1 september start het nieuwe seizoen met de spelletjes- / klaverjasmiddag van Sasa. Deze gezellige middagen zijn om de week. Op de tussenliggende zondagmiddagen is een rommelmarkt te bezoeken, kan aangeschoven worden bij een diner of bingo gespeeld worden; net wat er die zondag op het programma staat.

Daarnaast wordt in De Boskern drie keer per week geklaverjast, gebridged, gegeten (één keer per maand op zondag en iedere vrijdag) en gesport.

Nieuw

Nieuw in De Boskern is het Chinees Eten één keer per maand op zaterdag. De eerste keer is zaterdag 28 september.

Ook is de organisatie bijzonder trots op de nieuwe jeu de boulesbaan, die door buurtbewoners vrij gebruikt kan worden. Ook nieuw is de Sport- en Speluitleen: hier zijn gratis spellen en sportartikelen te lenen om thuis te gebruiken. Tevens kan in De Boskern gebruik gemaakt worden van de tafeltennistafel. Darten kan nog steeds op donderdagavond. Ook voor mindfulness, valpreventie en Nederlandse les is De Boskern een uitvalsbasis.

Vrijdagochtend is er yoga en Tai Chi. Woensdag- en vrijdagmiddag kunnen leerlingen terecht voor bijlessen in de huiswerkbegeleidingsklassen.

Verder zijn er hobby- en knutselmomenten en is bridgen te leren op maandagmiddag. Wie kan bridgen, kan meedoen met de gevorderde groep op maandagmiddag.

Wijkcentrum De Boskern aan de Liesbos bruist dus van de activiteiten. Meer weten over de activiteiten, mail naar boskern@maatvast.nl of bel 023-5635512. Zelf een activiteit opstarten, dat kan ook.

Alle info en de kalender staan op:

www.maatvast.nl
www.facebook.com/maatvast