Geniet langer van uw tuin met een Weinor terrasoverkapping.
Geniet langer van uw tuin met een Weinor terrasoverkapping. (Foto: weinor GmbH)

Verleng de zomer met Weinor terrasoverkapping bij Velota

HOOFDDORP - Geniet langer van uw tuin onder een overkapping. Geniet zelfs het hele jaar door van uw tuin. Want onder een terrasoverkapping van Weinor zit u warm en droog, ook in het koudere najaars- en de winterperiode.

Weinor Specialist in Hoofddorp

Met een glazendak behoudt u voldoende lichtinval in uw woning en in combinatie van onderliggende zonwering regelt u de juiste lichtinval. Daarbij zorgt u voor een aangename temperatuur in de zomer. De overkapping is af te sluiten met de bijbehorende schuifpuien. Hierdoor wordt uw overkapping een ware tuinkamer waar u ook in de herfst en de winter van kunt genieten.

Terrazza Pure

Terrazza Pure is een kubistische overkapping van Weinor. Een strak design met vele mogelijkheden. Wat dacht u van de vele mogelijkheden in framekleuren, toepasbare ledverlichting in het dak en terrasverwarming. En dat allemaal bedienbaar met een luxe afstandsbediening.

Aanbieding september

In de maand september ontvangt u bij aankoop van een Weinor terrasoverkapping een Big Green Egg bbq cadeau. Dat wordt vier seizoenen lang buiten genieten.

Velota

Velota zonwering aan de Kruisweg 1053 in Hoofddorp is al vele jaren de Top Team partner van Weinor in uw regio. Zij hebben de expertise in huis om u van goed advies te voorzien in het maken van uw keuze voor een overkapping. De overkapping wordt dan ook gemonteerd door goed opgeleide monteurs en afgeleverd met het Romazo garant keurmerk. Zekerheid in rolluiken, zonwering en buitenleven.

Neem vrijblijvend contact op met Velota zonwering in Hoofddorp. Bel 023-5613238 en maak een afspraak of kijk alvast op de website.

Velota Zonwering
Kruisweg 1051 – 1053
2131CS Hoofddorp
023-5613238
info@velota.nl
www.velota.nl