Woodstock stond voor veel meer dan alleen muziek.
Woodstock stond voor veel meer dan alleen muziek. (Foto: Pixabay | Peter Kraayvanger)

Woodstock bij My Generation

HOOFDDORP - De senioren van My Generation hebben warme herinneringen aan de tijd van flower power: Jimmy Hendriks, wijde pijpen en politieke verschuivingen. In augustus is het 50 jaar geleden dat de hippies bij elkaar kwamen voor het legendarische Woodstock festival. My Generation doet het daarom deze zomer dunnetjes over.

My Generation heeft in augustus een zomerprogramma samengesteld voor de liefhebbers van Woodstock. Er worden plaatjes gedraaid en alle klassiekers komen langs, er is een workshop Ty Dye met T-shirts, Professor Hellema (auteur van 'Nederland en de jaren zeventig') geeft een lezing, het Woodstock concert van Jimmi Hendrix wordt vertoond op groot scherm en de film wordt bekeken.

Programma

- 1 aug: Jimmi Hendrix filmconcert in kleine zaal Duycker

- 8 aug: Livemuziek van Colourful Minds met picknick (met eigen consumpties) bij Kinderboerderij de Boerenzwaluw

- 18 aug: 'Woodstock de film' eenmalig terug in de bioscoop bij Kinepolis

- 22 aug: Professor Hellema geeft lezing bij Pier K

- 29 aug: Plaatjes draaien en Ty Dye workshop bij Pier K

Starttijd 14.30 uur (18 aug 14.00 uur)

Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding verzorgen elke donderdag 14.30 uur My Generation in het Duyckercafé in het cultuurgebouw. De activiteit is voor iedereen, ook voor wie minder mobiel is of geheugenproblemen heeft. Vragen over begeleiding of vervoer: mygeneration@amstelring.nl en Misha de Jong 06-14646643.