Boxin' the Vox met David Plasmeijer en Anne-Lotte Paymans.
Boxin' the Vox met David Plasmeijer en Anne-Lotte Paymans. (Foto: Aangeleverd)

Boxin' the Vox op Sunday Shack Afternoon

OUDE MEER - Boxin' The Vox staat zondag 28 juli weer op het terras van The Shack op de Schipholdijk met mooie en vrolijke Ierse songs, prachtige liedjes van Melanie, Simon & Garfunkel en Boudewijn de Groot.

Boxin' the Vox bestaat uit David Plasmeijer (vocals, guitar, bass, mandoline) en Anne-Lotte Paymans (vocals, guitar). Voor hun nummers laten deze twee muzikanten zich inspireren op de muziek van Folk muzikanten als Luka Bloom & Christy Moore en jaren 60 / 70 artiesten. De toegang tot dit open lucht concert is vrij.

Woodstock weekend

Vrijdag 9 en zondag 11 augustus is het weer zover. Dan staat het jaarlijkse Woodshack weekend weer op het programma. The Shack gaat dit weekend terug naar het Woodstock tijdperk. Love, Peace, Happiness & Music dus. Vrijdag is er Tribute to CCR, zondag Woodstock Sunday met Coolcast.

Maar eerst is er vrijdag 2 augustus een optreden van de energieke band Raw Medicine met dampende rock. Zondag 4 augustus is het terras voor het ijzersterk muzikale duo Lost & Found. Twee akoestische gitaren en de prachtige stemmen van Mike Vos en Marco Diamontatos.

The Shack is op zondagen open vanaf 15.00. De bands spelen vanaf 16.00 uur. Toegang op de zomerse zondagen is gratis. Vrijdags opent The Shack om 20.00 uur, livemuziek klinkt vanaf 21.00 uur. Toegang is op vrijdag 10 euro.

www.the-shack.info