Bierman maakt een auto of bus geschikt voor individueel- en groepsrolstoelvervoer.
Bierman maakt een auto of bus geschikt voor individueel- en groepsrolstoelvervoer. (Foto: Aangeleverd)

Aanpassingsbedrijf Bierman

NIEUW-VENNEP - Sinds 1950 is Aanpassingsbedrijf Bierman gespecialiseerd in het aanpassen van auto's en bussen voor individueel- en groepsrolstoelvervoer. Daarnaast biedt Bierman oplossingen voor mensen met een beperking of handicap. Maatwerk staat centraal.

Aanpassingsbedrijf Bierman is gevestigd in een modern bedrijfspand aan de Pesetaweg. De werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur en machines, zoals een CNC-vreesmachine, zet-bank, wals, kantelbank, draaibank en lasapparatuur. Door de diversiteit aan producten, is de werkplaats onder te verdelen in meerdere afdelingen: metaalafdeling, autobeklederij, kunststofafdeling, afdeling speciaal, afdeling rolstoelauto's en een afdeling (groeps)rolstoelbussen. Deze diversiteit maakt werken bij Bierman leuk.

Groot verschil met 'normale' autobedrijven is dat Bierman een carrosseriebedrijf is. Bierman komt (meestal) niet aan de motor, maar werkt juist aan het carrosserie van de auto. Het bedrijf werkt veel met elektronica (inbouw van o.a. rolstoelliften, instaptredes en standkachels).

Afhankelijk van de functie heeft een medewerker bij Bierman met één of meerdere afdelingen te maken. Teamwork is hierin belangrijk. Er werken bij Bierman dan ook generalisten (die alles kunnen) en specialisten (die zich hebben toegelegd tot één vakgebied). Maar ze hebben altijd gemeen dat ze het leuk vinden om iets te maken.

0252-629171
www.biermanab.nl