Kamperen op een onbewoond eiland. Een droom van velen.
Kamperen op een onbewoond eiland. Een droom van velen. (Foto: Aangeleverd)

Kampeer en maak verschil op Pampus

REGIO - Deze zomer kan het. Slapen op een onbewoond eiland. En je hoeft er niet voor te vliegen. Beleef een nacht om nooit te vergeten op Forteiland Pampus en draag tegelijkertijd bij aan een crowdfunding. Neem je eigen tentje mee of boek één van de exclusieve nachten en duik in een hypermoderne spijkerbroekentent die klaarstaat. Iedere boeking draagt bij aan de transitie naar een zelfvoorzienend Pampus.

Slapen op onbewoond eiland

Er is keuze uit diverse arrangementen. In elk arrangement is de toegang tot het fortmuseum, een gidsrondleiding en de retour met de veerboot inbegrepen.

Groepsnachten

Vrijheid blijheid en gezellig met maximaal 99 anderen die net als jij hun tentje ergens neerzetten om te genieten van Pampus en betrokken te zijn bij de groene toekomstvisie van dit zelfvoorzienende eiland, inclusief veggie barbecue.

Foodbox

Een exclusieve nacht op het eiland inclusief een hippe tent voor 2, luxe foodbox om te kokkerellen in een tot keuken omgetoverd legertentje en lekker ontbijt. Deze nachten staan er drie tweepersoonstenten verspreid over het eiland, dus heb je het eiland bijna voor jezelf.

Met diner

Superluxe, want de hele avond krijg je lekkers voorgeschoteld door restaurant Zomerlicht en als de gasten wegvaren, blijf jij kamperen op het eiland, inclusief een duurzame tent voor 2, Zomerlichtdiner ter waarde van 92,50 euro en een lekker ontbijt. Ook deze nachten zijn er maar drie tweepersoonstenten op het eiland.

Boeken

Boek via campspace.com/pampus een magische Pampusnacht en geniet van lekker eten, zwemmen in het IJmeer en een avontuurlijk bezoek aan het geweldige fort.

De tenten staan breed verspreid over het eiland, alsof je helemaal alleen kampeert.
Kamperen op een onbewoond eiland. Een droom van velen.