De Zonnebloemauto.
De Zonnebloemauto. (Foto: Arno Massee)

Huur de Zonnebloemauto

HOOFDDORP - Het ophalen van de Zonnebloemauto kan sinds kort bij Toyota dealer Louwman Hoofddorp. De eerdere verhuurlocatie van deze auto, de ophaal- en brenglocatie van Louwman in Amstelveen, is gesloten.

Nieuwe verhuurlocatie

De Zonnebloemauto is een initiatief van Nationale Vereniging de Zonnebloem en kan gehuurd worden door mensen die gebonden zijn aan een rolstoel of scootmobiel. Samen met familie of vrienden kunnen zij daardoor in alle vrijheid op pad voor een dagtrip, een familiebezoek, een vakantie of een bezoek aan een gebeurtenis als een huwelijk of uitvaart. Alles over het huren van de Zonnebloemauto staat op zonnebloem.nl/zonnebloemauto.

De rolstoelauto reserveren kan via 088–0016717 of www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto. Het ophalen van de Zonnebloemauto kan bij Toyota dealer Louwman Hoofddorp aan de Smaragdlaan 1 (ma t/m vr tussen 8.00-17.00 uur).

Pas

Om als rolstoel- of scootmobielgebruiker de auto te huren, kan de huurder via www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto een pas aanvragen. Deze pas kost eenmalig 10 euro. Een dag autohuur kost 40 euro, de eerste 100 km zijn inbegrepen. Iedere extra kilometer boven deze 100 km kost 20 eurocent. Alle brandstofkosten zijn exclusief.

Soms beschikt een huurder van de Zonnebloemauto niet over een vriend(in) of familielid die de auto kan besturen. Daarom beschikt de Zonnebloem over een pool van vrijwillige chauffeurs in regio Hoofddorp / Amstelveen. Iedere huurder kan daarop een beroep doen bij het reserveren van de auto.

www.zonnebloem.nl