Personeel, opleiders en werkgevers vinden elkaar bij Techniekmeesters

HAARLEMMERMEER - Voor wie zoekt naar technisch personeel en voor opleiders in de techniek is 26 september de bijeenkomst Techniekmeesters Haarlemmermeer op het Hoofdvaart College.

De samenleving draait op techniek. Zonder techniek staat alles stil. De vraag naar opgeleide mensen is groot. De Alliantie Arbeidsmarkt & Onderwijs van gemeente Haarlemmermeer organiseert samen met Sterk Techniek Onderwijs donderdag 26 september de bijeenkomst Techniekmeesters.

Werkgevers, opleiders en gemeente gaan met elkaar op zoek naar hoe de sector kan zorgen voor meer leerlingen in technische opleidingen, schoolverlaters met de juiste competenties en het optimaal benutten van de talenten van deze starters op de arbeidsmarkt.

Bij Techniekmeesters staan ervaringen van werkgevers, leerlingen en docenten voorop. Het biedt inzicht in de manier van denken en doen van jonge mensen en hoe daarop in te spelen. En er is de mogelijkheid om initiatiefnemers van projecten die bijdragen aan het realiseren van voldoende technische krachten te ontmoeten.

Techniekmeesters is op het Hoofdvaart College aan de Paxlaan. Om 16.30 uur is de inloop, het programma duurt tot 19.00 uur.

Aanmelden kan via de link op haarlemmermeergemeente.nl ('agenda'). Aan deelname zijn geen kosten verbonden.