Outlaw Queen.
Outlaw Queen. (Foto: Aangeleverd)

Vennip Live in Pier Kafé

NIEUW-VENNEP - Het is weer zover: de batterijen zijn opgeladen voor het samen maken van muziek op donderdag 19 september bij Vennip Live in het Pier Kafé bij Pier K op het Raadhuisplein. Kom en geniet van uiteenlopende en altijd spetterende muziek op het meest laagdrempelige podium van Haarlemmermeer. Toegang is gratis.

Om 20.00 uur is het podium voor The Q. The Q bestaat uit vier jongens die elkaar kennen van school. Nadat ze hun band hadden opgericht, maakten ze haastig een WhatsAppgroep aan die ze Q noemden. Deze naam is blijven hangen. De jongens kunnen goed overweg met hun instrumenten en twee van hen nemen de zang voor hun rekening. Een veelbelovende jonge band die voor het eerst bij Vennip Live te horen is.

Attic 4 staat geprogrammeerd voor 21.00 uur. Attic 4 is ontstaan uit muzikale oldies die graag met én voor publiek muziek maken. De invloeden van de 50- en 60-er jaren zitten erin gegoten en doordat de bandleden zich bezighouden met uiteenlopende muziekstromingen, ontstaat een mengeling van nieuwe rifjes op herkenbare oudere loopjes. De sfeer van de muziek is, door semi-akoestische gitaren, warm en toegankelijk. Eigen nummers wisselen af met favorieten van de bandleden. Met Kees Barnhoorn op bas en zang; Martin Hanssen op gitaar, keyboard en zang; Gijs de Wit op akoestische gitaar en zang en Aad van der Poel op drums.

Outlaw Queen betreedt het podium om 22.00 uur. Een alternatieve rockband van vier vrienden die samen een passie delen voor muziek. Ze spelen covers van Radiohead, Nothing But Thieves en Slash. De bandleden speelden al samen in andere bandjes en kwamen uiteindelijk uit op de huidige samenstelling: Otis Straatman op gitaar; Gijs van Duijn op bas; Joost Milatz op drums en zangeres Lotte de Waal.

The Q.
Attic 4.