BioExpress op festival De Grazende Zwaan

NIEUW-VENNEP - Voor het derde jaar op rij staat de BioExpress van vrijdag 13 tot zondag 15 september op theaterfestival De Grazende Zwaan van de Karavaan. Op dit open lucht theaterfestival worden in de unieke setting van Landgoed de Kleine Vennep in Nieuw-Vennep voorstellingen gespeeld voor jong én oud.

Tijdens het festival introduceert de BioExpress een nieuw product: (h)eerlijke wafels. Dit Belgische gebak kan zowel koud als warm gegeten worden met boter of poedersuiker of met slagroom en aardbeien. Tijdens het festival introduceert de BioExpress haar wafelrecept, bereid met lokale en biologisch geïnspireerde ingrediënten.

Daarnaast serveert de BioExpress haar wraps die belegd worden met verse en lokale ingrediënten, waaronder 'geredde' groenten van Jumbo van Vliet.

De missie van de BioExpress is talenten met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt te laten groeien. Ervaring laat zien dat door zelfontplooiing mensen kunnen groeien in zelfvertrouwen, -beeld en -redzaamheid. Bovendien leren de talenten bij BioExpress nuttige sociale en vaktechnische vaardigheden.