Dikke winst Hoofddorp za

HOOFDDORP - Het zaterdagteam van SV Hoofddorp heeft 28 september met 5-1 van DSK gewonnen. Vanaf de eerste minuut was Hoofddorp beter. Vooral aanvallend was het team ijzersterk. DSK maakte haar enige treffer via een strafschop. De schutters bij Hoofddorp waren Jelle Klumper, Tijmen van der Bult, Timo Blom en twee keer Mike Wever. Hoofddorp liet zien dat het sterk kan spelen als iedereen zich aan de opdrachten van de trainer houdt.

VVC heeft het zwaar

NIEUW-VENNEP - Het zaterdagteam FC VVC heeft het nog steeds zwaar. Het team van trainer Rick van IJzendoorn heeft haar draai nog niet niet gevonden. Dat was tegen Alphia ook goed te merken. VVC kon geen vuist maken aanvallend en achterin leek er te makkelijk over te worden gedacht. Mohamed Farres had pech dat hij een strafschop niet wist te benutten. Van IJzendoorn was na afloop net als de fans zwaar teleurgesteld: ''We zijn er nog lang niet. Er komen wel weer betere tijden. Het is nu een kwestie van heel hard werken, om weer terug te komen.''

UNO pakt eerste punten

HOOFDDORP - UNO heeft zaterdag 28 september in de vierde klasse haar eerste overwinning van het seizoen gepakt.

De uitwedstrijd tegen Terrasvogels werd met 1-3 gewonnen. Het team van trainer Adam Natadiningrat liet een uitstekende indruk achter. Er kwamen dan ook al snel kansen. Micha Wolf en Nick Harting scoorden in de eerste helft. In het tweede bedrijf kwam de tegenstander sterk terug. Zeker na de aansluitingstreffer stond UNO onder grote druk. Lorenzo Philipi wist na een goede aanval te scoren en vanaf dat moment was het duel beslist. Natadiningrat was tevreden: ''We zijn heel blij dat we nu van die vervelende nul verlost zijn. We hebben het nog moeilijk gekregen, maar de overwinning was volkomen terecht en smaakt naar meer.''