Prezens is onderdeel van GGZ Ingeest.
Prezens is onderdeel van GGZ Ingeest. (Foto: GGZ Ingeest)

Meer grip op psychische klachten zonder wachtlijsten bij Prezens

REGIO - Lichte psychische problemen zoals piekeren, slecht slapen of stress? Het gebeurt ons allemaal van tijd tot tijd. Hoe sneller je erbij bent, hoe groter de kans dat het niet uitmondt in langdurige psychische klachten. Daarom gaan we snel aan de slag. Wij, Preventie van Prezens, bieden kortdurende hulp, toegankelijk en gratis voor iedereen.

Gratis voor alle 18+-ers

Wij van Prezens werken al jaren volgens het 1-3 gesprekkenmodel, met ondersteuning van e-health programma's. Hier bereiken we veel mee. "Ik merkte weer grip op mijn leven te krijgen en kan zelf weer verder", vertelde een cliënt.

Groepscursus

Soms ook vinden mensen het fijn om in een groepscursus aan de slag te gaan. Dat kan ook.

Wij zijn er voor iedereen van 18 jaar en ouder die grip wil krijgen op psychische gezondheid. Eén op de vier Nederlanders piekert en is hier dagelijks meer dan een uur mee bezig.

Voor naasten

Wij zijn er ook voor naasten van mensen met psychische problemen. Want één op de tien mantelzorgers is overbelast. Volwassenen die opgegroeid zijn met een ouder met psychische klachten of verslavingsproblemen, kunnen op latere leeftijd merken welke invloed dit op hun leven heeft en heeft gehad. Je eigen grenzen aangeven, je eigen pad kiezen, dat kan dan soms lastig blijken.

Na bevalling

En wij zijn er voor vrouwen die zwanger of net bevallen zijn en psychisch niet lekker in hun vel zitten.

Zorg voor jezelf

Goed voor een ander zorgen betekent ook goed voor jezelf zorgen. Neem dus contact met ons op.

Informatie

Meer informatie en aanmelding:

preventie@prezens.nl
088-7885015
www.ggzingeest.nl