Langer in uw geliefde huis blijven wonen, kan onder andere met een traplift van Stannah.
Langer in uw geliefde huis blijven wonen, kan onder andere met een traplift van Stannah. (Foto: Phil Collins)

Uw woning toekomstbestendig en veiliger met Stannah Trapliften

REGIO - Wie in een fijn huis woont, telt zijn zegeningen. Het is niet zo makkelijk om naar een betere of even goede gelijkvloerse woning te verhuizen wanneer dat nodig is. Het toekomstbestendig maken van onze woningen wordt daarom steeds belangrijker. Wat kunt u doen waar u nu en later profijt van heeft?

Het is een feit dat we tegenwoordig langer thuis moeten blijven wonen. We worden ouder en willen vaak ook niet weg uit onze vertrouwde omgeving. Het merendeel van onze woningen is echter niet voorbereid op verminderde mobiliteit. De trap en het bad in de badkamer kunnen obstakels worden die voor lelijke valongelukken kunnen zorgen. Als oplossing denkt men dan al snel aan een verhuizing naar een gelijkvloerse woning. Maar heeft u weleens aan de werkelijke lasten en kosten hiervan gedacht? Alleen de begane grond van uw woning gebruiken, wordt ook vaak als oplossing genoemd, maar wilt u dat echt?

Voorbereiding

U kunt simpel en zonder gedoe de twee meest kwetsbare plekken in uw huis compleet veilig en toekomstbestendig maken. Met een traplift weet u dat u gemakkelijk van uw trap gebruik kunt blijven maken; in de wetenschap dat u veilig en zelfstandig naar boven en beneden kunt.

Naast trapliften biedt Stannah een mooie en veilige inloopdouche oplossing. Hierbij wordt uw bestaande bad vervangen door een monoblock inloopdouche, waarbij de rest van de badkamer behouden blijft. Zowel de traplift als de inloopdouche van Stannah zijn binnen 1 dag te installeren.

Joseph Stannah

Stannah is in 1867 door liftbouwer Joseph Stannah begonnen. Inmiddels is Stannah met 750.000 klanten wereldwijd uitgegroeid tot marktleider op het gebied van mobiliteitsproducten. Stannah vindt dat u pas een goede keuze kunt maken wanneer u alle nodige informatie heeft. Daarom biedt Stannah gratis en vrijblijvend advies aan huis. Ontdek hoe Stannah ook u kan helpen om uw woning toekomstbestendig en veiliger te maken. Bel gratis met een adviseur via telefoonnummer 0800-5066, kijk op www.stannah.nl of bezoek de showroom in Lisse aan de Vennestraat 4.

Waardevolle investering

De douche-oplossing van Stannah is de enige gepatenteerde monoblock douche die de badkuip door één deel vervangt. Het verschil met alle andere oplossingen is dat de monoblock douche geen kitnaad-verbindingen heeft tussen de wanden en vloer van de douchebak, wat onvermijdelijk is bij tegelwerk of bij het plaatsen van kunststof panelen tegen de wand. Hierdoor is het gegarandeerd een 100 procent waterdichte oplossing, zelfs na tientallen jaren veelvuldig gebruik. Voor uw veiligheid is de douche uitgerust met een antislipvloer en antibacteriële hars.

Voor iedere trap biedt Stannah een trapliftoplossing, zelf voor trappen buitenshuis. Een Stannah traplift is toegankelijk voor iedereen. Zo biedt Stannah u keuze uit diverse typen nieuwe en tweedehands trapliften.

De Stannah adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs om u te informeren over wat voor uw trap, of voor uw badkamer de beste oplossing is. Tot en met het einde van het jaar profiteert u ook nog eens van 500 euro korting indien u besluit om over te gaan tot aanschaf. Het thuisbezoek kost u niets en u geeft direct een helder beeld van hoe u uw woning toekomstbestendig kunt maken.