Tot de allerlaatste minuten zijn de teams gelijkwaardig. Toch pakt HSV / Ons Eibernest de winst. (Foto: Rowin van Diest)

KIOS moet weer nederlaag incasseren

NIEUW-VENNEP - Het blijft matig gaan met het eerste korfbalteam van KIOS in de eerste klasse. Zaterdag 12 oktober werd thuis van HKV / Ons Eibernest verloren met 12-13.

Het duel verliep gelijkwaardig. HKV liep vrij snel uit naar een kleine voorsprong. Maar de thuisploeg kwam sterk terug en met rust stond het 11-10. Daarna kwam de tegenstander goed terug. Tot vlak voor tijd stond het gelijk. Via een strafworp kon HKV toch de volle winst pakken. KIOS ging met een vervelend gevoel terug naar de kleedkamer.

Jeugdkampioenen

Beter nieuws is er te melden over de jeugdafdeling. Zaterdag zijn de C1, E2 en E3 kampioen geworden. Er was voor elk team een lekkere taart om de titel te vieren. De teller staat nu voor dit veldseizoen op zes jeugdkampioenen.