Aria Gorthuis-Saarloos is altijd het zonnetje in de winkel.
Aria Gorthuis-Saarloos is altijd het zonnetje in de winkel. (Foto: Nicolette Zandee-Verbeek)

Aria van Bakkerij Gorthuis ziet vrijdag 13 december Sarah

HOOFDDORP - Aria Gorthuis-Saarloos is samen met haar man Peter Gorthuis de drijvende kracht achter Bakkerij Gorthuis. Op 13 december 1969 werd Aria in Rijsenhout geboren. Dat betekent dat zij vrijdag de 13de Sarah ziet.

Toen Aria 18 was, leerde zij Peter Gorthuis van de bekende bakkerij Gorthuis uit Hoofddorp kennen. Twee jaar later besloot zij haar baan bij de KLM op te zeggen en de droom van Peter te volgen door ook in het familiebedrijf te stappen. Sinds 1999 draaien ze samen met plezier de scepter over Bakkerij Gorthuis.

Peter: "Ik vind het heerlijk om Aria 24 uur om mij heen te hebben en ook direct met haar te kunnen sparren. We lachen heel wat af en ik zou het maar raar vinden als zij hier niet zou rondlopen. Daarvoor zijn wij te veel een twee-eenheid."

Aria Gorthuis heeft zich in die jaren ontpopt als het brein achter de vele leuke acties van Bakkerij Gorthuis, zoals de verkleedacties met Vaderdag, de open dagen en de ouderenmiddag dit jaar. En natuurlijk niet te vergeten het meezingen met Tony Anderson in hun eigen bakkerslied. Alle dagen staat Aria in de winkel waar zij een hechte band heeft met de klanten en graag een lolletje en een praatje mee maakt.

Vrijdag 13 december bereikt Aria de mijlpaal van 50 en dat wordt gevierd. Tony Anderson heeft een speciaal verjaardagslied gemaakt die ook de heerlijke aanbieding van de Aria Slof aanprijst. Het lied is te beluisteren via https://www.youtube.com/watch?v=ycJvG-G7W7A.

Klantcadeautje

Wie Aria Gorthuis vrijdag 13 december op een originele manier komt feliciteren in de winkel ontvangt de speciale Aria Slof voor maar 5 euro.