Een voetbalveld.
Een voetbalveld. (Foto: Pixabay)

DSOV en Fortuna Wormerveer komen beide niet tot scoren

VIJFHUIZEN - Het duel Fortuna Wormerveer - DSOV eindigde in de eerste klasse in 0-0. Beide teams wisten zondag 1 december aanvallend weinig te brengen. Toch waren de spelers en staf van DSOV blij met het puntje.

Vince de Kwant kreeg vlak voor rust een grote kans, maar had pech met de afwerking. In de tweede helft lieten de mannen van DSOV meer power zien en kregen een klein overwicht. Toch volgden er geen grote kansen. Na 90 minuten waren beide ploegen niet ontevreden met het puntje.

Het was opvallend dat er, ondanks de felle kou, heel wat fans uit Vijfhuizen waren meegekomen. Helaas was er ook slecht nieuws. Jean Pierre Kerkeboom, Koen Duijts en Danny Rathebe raakten tijdens de wedstrijd geblesseerd en het is afwachten of ze er volgende week weer bij kunnen zijn.

Programma

DSOV speelt zaterdag 7 december om 18.00 uur thuis aan de Zijdewinde 3a tegen SDZ. Deze Mokumse tegenstander wordt momenteel geteisterd door interne problemen. Iets dat positief voor DSOV kan uitpakken. Daarom verwachten de Vijfhuizenaren veel fans langs de lijn.