De tweelingbroers Sander en Arnout Brinks vormen samen het muziekduo Tangarine.
De tweelingbroers Sander en Arnout Brinks vormen samen het muziekduo Tangarine. (Foto: Han Ernest)

Muzikale tweelingbroers Brinks zij aan zij als Tangarine in De Meerse

HOOFDDORP - De tweelingbroers Arnout en Sander Brinks, die bekend werden als huisband van 'DWDD', toeren samen door het land als 'Tangarine'. Vrijdag 4 oktober staan ze in de kleine zaal van Schouwburg De Meerse met hun voorstelling 'Uiteen'.

Het leven heeft ze uit elkaar gedreven: de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks van het muziekduo Tangarine. Ze delen nog altijd dezelfde tourbus en ze staan nog elke avond zij aan zij op het podium, maar hun levenswegen zijn van elkaar afgebogen.

In 2017 hield de één zijn eerste kind in zijn armen, terwijl het huwelijk van de ander op datzelfde moment op de klippen liep. Het was voor het eerst in hun bestaan als eeneiige tweeling dat hun levens niet langer gelijk opliepen.

Grilliger

Dit klinkt door in hun nieuwste theatertour 'Uiteen' en op hun album 'Because of You'. Net als voor hun vorige plaat gingen ze voor opnames naar de stad Tucson in de Amerikaanse staat Arizona, maar hun muziek is grilliger en meeslepender geworden. De sound van hun ontregelde broederschap.

De voorstelling begint 20.15 uur. Kaarten zijn te koop via de kassa van De Meerse, 023-5563700 en

www.demeerse.nl