HOOFDDORP - De vrouwen van Overbos gaan verder in de beker. De wedstrijd tegen Kolping Boy werd zondag 22 september een 0-11 winst.

Vrouwen Overbos met grote winst door in beker

Hierdoor is het team groepswinnaar. Vooraf waren er wat zorgen, omdat vier vaste krachten afwezig waren. Lieselotte Wels stond in de basis, maar was niet fit. Om het team compleet te maken, waren Dames 2-spelers opgetrommeld. Wels maakte al in de derde minuut 0-1. Kolping Boys kon geen enkel moment gevaarlijk worden. Na bijna een half uur scoorde Wels opnieuw. Via een hard schot van Abygail Lemstra werd het 0-3. In de pauze stond 0-5 op het bord door Marscha Roubos en Lemstra.

In de tweede helft duurde het even voor weer gescoord werd. Maar in 4 minuten werd drie keer gescoord (Rebecca Blankenzee, Roubos en Emma Huurman). Via een prachtige solo maakte Danique Blokker 0-9. In het slot waren er nog treffers van Chimee van Steijn en Huurman.