De nieuwe Renault is nu met extra voordeel aan te schaffen bij Renault Nieuwendijk.
De nieuwe Renault is nu met extra voordeel aan te schaffen bij Renault Nieuwendijk. (Foto: Aangeleverd)

Nieuwe Renault tijdelijk 4.000 euro goedkoper

REGIO - Het is weer Salon de Promotion bij Renault Nieuwendijk. Dit betekent dat je tot en met 29 september profiteert van veel voordeel en extra hoge inruilprijzen. Als je nu kiest voor een nieuwe Renault, profiteer je op alle modellen van voordeel dat kan oplopen tot 4.000 euro.

Salon de Promotion

"Dit is een goed moment om een nieuwe Renault aan te schaffen. Wij bieden nu extra voordeel op alle Renault-personenauto's. Kies je voor de nieuwste Clio of een Captur uit voorraad? Dan kunnen we nog eens 500 euro extra korting bieden. Wie wil weten hoeveel voordeel we precies bieden, kan het berekenen op www.renault-nieuwendijk.nl," zegt Kees Nieuwendijk, directeur van Renault Nieuwendijk.

Laat je verrassen door de complete range van Renault. Wordt het de Renault CAPTUR, een modieuze SUV waarmee je gemakkelijk door het drukke stadsverkeer manoeuvreert? Of kies je de stoere nieuwe Renault CLIO, met standaard een breed scala aan veiligheidssystemen en dankzij het nieuwe EASY LINK-multimediasysteem ben je altijd verbonden. Welke Renault het ook wordt, je voordeel bereken je direct op de website van Nieuwendijk.

Zondag 29 september zijn de vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam West en Hillegom extra geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Dit is ook direct de laatste dag dat je kunt profiteren van het extra voordeel.