Afbeelding
(Foto: Marc Chang Sing Pang)

Kerstvieringen in De Meerkerk

HOOFDDORP - De Meerkerk aan de Bennebroekerweg viert het 35-jarig bestaan en is tevens volop bezig met de voorbereidingen voor de kerstvieringen. Net als vorig jaar werkt De Meerkerk met reserveren.

Senioren worden woensdag 18 december om 10.30 uur ontvangen met koffie, thee en lekkers. Aansluitend is er een dienst, een lunch en tot 15.00 uur een kerstmiddagprogramma. Elke senior, ook van buiten de kerk, is welkom. Reserveren kan via www.meerkerk.nl en 023-5635872.

Kinderkerst

Zondag 22 december zijn er twee kinderkerstdiensten voor kinderen van groep 1 tot en met 5 en voor kinderen van groep 6 tot en met 8 en de brugklas. Vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk ook welkom om deze laagdrempelige en vrolijke dienst bij te wonen. Ouders of verzorgers mogen de dienst van de jongsten bijwonen. Ook hier is reserveren gewenst.

Kerstnachtdiensten

Traditiegetrouw zijn er in De Meerkerk vijf kerstnachtdiensten en wel op zondag 22 december 19.00 en 21.00 uur en op kerstavond, dinsdag 24 december, om 19.00, 21.00 en 23.00 uur. Naast de boodschap over Kerstmis is er veel ruimte voor muziek en zang, waaronder samenzang van kerstliederen. Voorganger is Wigle Tamboer.

Kaarten reserveren:

www.meerkerk.nl

Jong en oud zingt mee met de vieringen.