Het Dickenskoor zingt heerlijke Christmas Carols en kerstliederen.
Het Dickenskoor zingt heerlijke Christmas Carols en kerstliederen. (Foto: Aangeleverd)

Kerstweekenden­­ in Hoofddorp

HOOFDDORP - Het centrum van Hoofddorp is mooi verlicht, de kerstbomen staan te shinen en afgelopen weekend waren er al een aantal kerstactiviteiten. Het is kersttijd. Komend weekend klinkt wederom sfeervolle muziek en kunnen bezoekers zomaar een hele extravagante Kerstman tegen het lijf lopen.

Zaterdag 14 en zondag 15 december tussen 13.00 en 16.30 uur is het Dickenskoor wederom aanwezig; met veel plezier zingt zij sfeervolle kerstliedjes uit binnen- en buitenland.

Met zijn eigen kerstmix tovert de Rockin' Santa een glimlach op ieders gezicht. Compleet met punkkapsel en extravagante baard is dit geen stereotiepe Kerstman, maar hij is zeker goedgezind. Zondag 15 december ussen 12.30 en 16.00 uur kan elke bezoeker deze opvallende verschijning tegenkomen.

Zin om creatief aan de slag te gaan? Doe mee met de workshop 'Kerstwoolie maken'. De workshop is voor jong en oud en wordt gehouden op Polderplein-Binnen (plein voor de HEMA) van 12.30 tot 16.30 uur. Deelname is gratis, inclusief materialen en creatieve begeleiding.

www.hoofddorpwinkelstad.nl