Showroomopruiming groter dan ooit bij De Ruijtermeubel groter

CRUQUIUS - Wie zoekt naar een nieuwe bank, kast of eethoek en wil profiteren van echte koopjes, doet er goed aan van 25 november tot en met 1 december een bezoek te brengen aan de showroom van De Ruijtermeubel.

Black Friday Week

Want waar het eind van het jaar traditiegetrouw hét moment is voor de opruiming van showroommodellen, doet de meubelwinkel op Woonboulevard Cruquius daar voor Black Friday een schep bovenop.

De sale wordt tijdens de Black Friday-actie afgetrapt met spectaculaire afprijzingen op meer dan honderd artikelen uit de showroom. Van mooie banken tot comfortabele eetstoelen en van trendy woonaccessoires tot woonprogramma's. Het mag allemaal weg met extra kortingen van 25 procent of zelfs 50 procent bovenop de normale Sale afprijzing.

In de showroom van De Ruijtermeubel vinden klanten meubels van uiteenlopende merken. Niet alleen de gevestigde merken, zoals Bert Plantagie, Henders & Hazel, IN.HOUSE en Leolux. Ook nieuwe labels als Moome, Bodilson en Richmond. Bovendien zijn alle woonstijlen in de collecties vertegenwoordigd. Of je nu van design, een landelijke, industriële of een rijke, luxueuze stijl houdt. Bij De Ruijtermeubel is voor ieder wat wils.

Bij De Ruijtermeubel dus niet één dag Black Friday, maar een héle week. Kom tussen 25 november en 1 december langs en profiteer voordat de sale begint van deze uitzonderlijke showroomopruiming. Je herkent de geselecteerde modellen aan het Black Friday label.