Powerwalken is lopen in stevige pas.
Powerwalken is lopen in stevige pas. (Foto: Aangeleverd)

Powerwalkclinic Bouw aan jezelf

HAARLEMMERMEER - Powerwalking trainer en lifestylecoach Ilona van Pelt verzorgde maandag 18 november voor de gemeente Haarlemmermeer een Powerwalking clinic in het kader van 'Bouw aan jezelf'. In september startte zij met een Powerwalkingclub in Nieuw-Vennep.

"Het werd een mooi uur met enthousiaste mensen", laat ze weten. "Mijn motto is Haarlemmermeer positief in beweging. Daarom verzorg ik onder meer het Powerwalken. Voor wie in beweging wil komen en blijven, maar niet goed weet wat past."

Powerwalken is lopen in een stevig tempo, gemiddeld 6 a 7 kilometer per uur. "Onderweg doen we spierversterkende oefeningen. Van powerwalken krijg je energie, je voelt je fitter en je werkt op een positieve manier aan je gezondheid. Het is superleuk en je bent heerlijk buiten."

In september is Ilona van Pelt gestart met Powerwalkingclub Nieuw-Vennep. De lessen zijn elke maandag om 9.00 uur, woensdag om 19.00 uur en vrijdag om 9.00 uur. Startpunt voor de club is de parkeerplaats bij de Venneperlodge aan de Getsewoudweg 1.

Routes

"Vandaar lopen we gevarieerde routes. Je bent van harte welkom om te ontdekken of Powerwalken bij je past."

Opgeven voor een gratis proefles kan op www.powerwalkingclub.com, locatie Nieuw-Vennep. "Of bel mij voor meer informatie op 06-40810231. Ik zie je graag verschijnen!"

Weer of geen weer, powerwalken kan altijd.