Black Friday

HAARLEMMERMEER – Denk je aan Black Friday dan denk je aan drommen mensen die met hun neus tegen de etalageramen geplakt staan. Zodra de deuren opengaan, tuimelen de koopjesjagers over elkaar heen om de mooiste aanbiedingen te scoren. Ook de winkels in Haarlemmermeer hebben het evenement volledig omarmd. Niet zo vreemd, want voor Haarlemmermeerders klinkt 'een koopje' als muziek in de oren.

Komende vrijdag, 29 november, is het Black Friday. Online zijn veel spullen te koop, maar veel leuker is om bij de winkels om de hoek de aanbiedingen te scoren. De hele regio doet mee aan Black Friday.

Lees het volledige artikel op pagina 21


Correctie locatie lezersfoto

Op de Lezersfoto van vorige week hebben wij een aantal reacties ontvangen. Naast dat mensen aangeven het een erg mooie foto te vinden, wordt ook gemeld dat het de begraafplaats Iepenhorst betreft die bij de voormalige hervormde kerk, de Hoofdvaartkerk, hoorde. En niet de doopsgezinde kerk.

De redactie heeft ook voor deze week een lezersfoto uitgeroepen tot Lezersfoto van de Week. Kijk hiervoor snel op pagina 7.