Orange Friday bij Renault Nieuwendijk.
Orange Friday bij Renault Nieuwendijk. (Foto: Aangeleverd)

Nieuwendijk presenteert nieuwe Renault Captur op Orange Friday

REGIO - Vrijdag 29 november is het Black Friday, maar de Nieuwendijk-showrooms kleuren die dag juist oranje. Vanaf deze feestelijke dag staat de nieuwe Renault Captur in de showrooms en Renault-dealer Nieuwendijk geeft u als eerste een voorproefje.

Met 1,2 miljoen verkochte exemplaren sinds de introductie in 2013 is de Renault Captur de bestverkochte stads-SUV. De volledig nieuwe generatie heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en oogt atletischer en dynamischer. Daarbij is de Captur net zo veelzijdig als ooit, terwijl in het interieur een revolutie, ten aanzien van technologie en kwaliteit, heeft plaatsgevonden.

Tijdens Orange Friday lanceert Nieuwendijk de Captur feestelijk. Alleen tijdens het introductieweekend* op vrijdag 29 november (9.00 tot 21.00 uur) en zaterdag 30 november (9.00 tot 17.00 uur) kunt u rekenen op een Black Friday Deal tot 3.500 euro op de laatste exemplaren van de huidige Renault Captur en een Orange Friday Deal van 1.800 euro op de nieuwste Renault Captur.

Nieuwendijk zorgt voor warme choco met slagroom en een kop overheerlijke winterse soep en niet te vergeten; de nieuwe Renault Captur. Onthult u samen met Autobedrijf Nieuwendijk het nieuwste model van Renault? Aanmelden via www.autobedrijf-nieuwendijk.nl.

*Vestigingen Amsterdam ZO en Uithoorn zijn niet extra geopend