VVC lukt het ook niet tegen Nieuwkoop

NIEUW-VENNEP - Het blijft matig gaan met FC VVC. Het team van trainer Rick van IJzendoorn verloor 23 november met 4-2 van Nieuwkoop.

Van IJzendoorn was geschorst, zijn plek werd overgenomen door Rick Gerritsen. Door meerdere blessures werden vervangers uit het tweede ingezet die een sterke indruk achterlieten.

In de vijfde minuut kreeg VVC een goede kans. Na 20 minuten opende Jawad de score, het voorbereidende werk was van Jamil. Na precies een half uur stond het gelijk. Vervolgens gaf de arbiter een omstreden strafschop aan de thuisploeg, 2-1. Kevin van Vilsteren zette in de slotfase van het eerste bedrijf beide partijen weer op gelijke hoogte. Voor rust werd het nog 3-2.

In het tweede bedrijf werkte VVC hard om terug te komen. Ondanks drie wissels kreeg het team niet voldoende power voorin.

Zaterdag 30 november wacht voor VVC de thuiswedstrijd tegen Reeuwijk.