Kleding, meubels, boeken en nog veel meer zijn te koop bij de Snuffelmug.
Kleding, meubels, boeken en nog veel meer zijn te koop bij de Snuffelmug. Judith Cappon Fotografie

Mooie Summer Sale bij Snuffelmug

HAARLEM / HEEMSTEDE - Weer of geen weer, zaterdag 20 juli is het weer Summer Sale bij de Snuffelmug kringloopwarenhuizen. Op alle goederen en spullen van alle afdelingen wordt deze dag 50 procent korting gegeven. De prijzen zijn altijd al heel schappelijk, maar met deze korting wordt het extra aantrekkelijk.

De reden voor deze zomeractie met zulke korting is volgens bedrijfsleider Tom Wielart het bedanken van alle klanten: "Het hele jaar door komen onze klanten langs en kopen zij spullen. Daarmee maken ze de cirkel rond. Spullen die door anderen bij ons zijn ingeleverd, worden op die manier weer gebruikt. Onze kringloopwarenhuizen kunnen deze bemiddelingsrol alleen goed vervullen met deze fijne klanten. Wat is er dan leuker dan hen met een Summer Sale te verrassen?"

De kringloopwarenhuizen in Haarlem en Heemstede staan vol met gebruikte goederen. Deze worden door particulieren en bedrijven aan Snuffelmug beschikbaar gesteld. Beide locaties zijn groot en hebben een aantal afdelingen. Kleding, fietsen, muziek, boeken, schoenen, meubelen, kleine apparatuur, speelgoed, enzovoort. Het aanbod wisselt continu door nieuwe aanvoer.

Vrijblijvend

De Summer Sale maakt het mogelijk om voor kleine bedragen wat nieuws aan te schaffen. Juist in de zomerperiode en tijdens schoolvakanties is het interessant om eens rond te snuffelen. Dat kan helemaal vrijblijvend. Kopen is niet verplicht, maar de kans is groot dat de bezoeker verrast wordt door leuke en bruikbare spullen. En nu op zaterdag 20 juli ook nog eens met 50 procent korting op alles.

www.snuffelmug.nl
www.facebook.com/snuffelmug