Het team van Rijnzicht Oogkliniek bij hun nieuwe kliniek in Wassenaar.
Het team van Rijnzicht Oogkliniek bij hun nieuwe kliniek in Wassenaar. (Foto: Shawfotografie)

Rijnzicht Oogkliniek verzorgt het beste advies voor u en uw ogen

WASSENAAR - Wil je graag scherp zien zonder bril of contactlenzen? Rijnzicht Oogkliniek biedt een totaalpakket aan oplossingen op het gebied van refractiechirurgie. Van ooglaseren tot lensimplantatie. Het gehele traject van vooronderzoek tot behandeling en nazorg, begeleidt een team van gecertificeerde oogartsen je persoonlijk, 24 uur per dag.

Ieder oog is anders, geen oogafwijking is gelijk. Je krijgt daarom bij Rijnzicht Oogkliniek een uitgebreid oogheelkundig vooronderzoek door een optometrist en een oogarts. De uitslag bepaalt of en welke behandeling het beste is voor jouw ogen.

Ooglaseren is in veel gevallen de oplossing voor ver- en bijziendheid of een cilindrische afwijking. Ruim 99,5 procent van de behandelde mensen ziet met één behandeling weer scherp. In minder dan een half procent is een extra behandeling nodig. Niet alle ogen zijn geschikt om te laseren, bijvoorbeeld als de sterkte te hoog en / of het hoornvlies te dun is. Bij Rijnzicht Oogkliniek kun je terecht voor een goed alternatief: lensimplantatie. Er zijn diverse kunst- of implantlenzen. In een uitgebreid oogheelkundig vooronderzoek kijkt de oogarts of jouw oogafwijking en ogen geschikt zijn voor lensimplantatie en welke kunstlenzen bij jou passen.

Informatie over ooglaseren en lensimplantatie, vraag vrijblijvend ons uitgebreide informatiepakket aan via rijnzichtoogkliniek.nl/contact/informatiepakket en neem contact op als je vragen hebt of als je graag persoonlijk advies wilt van één van onze kliniekassistentes.

Rijksstraatweg 324b
2242 AB Wassenaar
071-519 2090
info@rijnzichtoogkliniek.nl