Het mooie pand van Havatec aan de Kunaweg 1.
Het mooie pand van Havatec aan de Kunaweg 1. (Foto: Aangeleverd)

Werken bij Havatec: plezierig, afwisselend en gezond

NIEUW-VENNEP - Havatec ontwikkelt en produceert high-tech machines voor de inspectie en het verwerken van bloemen en bloembollen. Deze machines bevatten technisch geavanceerde besturingen en camerasystemen voor automatische inspectie van de diverse (natuur-)producten.

Havatec is gevestigd in een modern en duurzaam pand met 'state of art' faciliteiten. In het bedrijf werken tachtig medewerkers. Jong, oud, man of vrouw, ieder die de ambitie heeft om bij te willen dragen aan het succes van Havatec is welkom. Werken bij Havatec staat voor plezierige, informele en betrokken samenwerking. Het betekent werken in een prettige sfeer, waarbij inzet en flexibiliteit van en door iedereen gevraagd en getoond wordt. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, waarbij eigen input gewaardeerd en serieus genomen wordt.

Havatec werkt graag aan de gezondheid van zijn medewerkers. Staand en zittend werken op kantoor wordt gefaciliteerd. Dagelijks fruit is aanwezig. Fitness door medewerkers wordt actief gestimuleerd. Havatec vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt in een comfortabele en veilige omgeving optimaal tot zijn recht te komen, waarbij actief wordt gewerkt aan de positieve samenhang binnen de teams en de totale groep.Als werkgever vindt Havatec het belangrijk een bijdrage te leveren aan goed werkgeverschap, waarbij zij ook de mensen wil laten zien dat techniek ontzettend leuk is. Techniek heeft een wat vies imago. Dat beantwoordt zeker niet aan de werkelijkheid. Het is mooi en afwisselend werk in een veelal schone omgeving, waarbij de hersenen kunnen worden benut. Het perspectief voor mensen in de techniek is positief gezien de arbeidsmarkt en -voorwaarden. Voor ouders volop reden om hun kinderen bewust te maken van de mogelijkheden, voor kinderen een kans om hun opleiding in de techniek te zoeken. Havatec zet regelmatig stagiairs in en heeft leerwerkplekken. Daarnaast zijn er regelmatig vacatures. Kijk daarvoor op:

www.werkenbijhavatec.nl